Svanemærket

"Svanemærket" er danskernes officielt anerkendte kvalitetsmærke når det handler om miljø, sundhed og kvalitet. Sammen med mærket "Blomsten" varetager "Miljømærkning Danmark" den daglige administration af de to miljømærker. Mærket er forbrugernes sikkerhed for, at de produkter, som er mærket med Svanemærket er omfattet af høj kvalitet og stor hensyntagen til sundhed og miljøbelastning.

Ifølge Miljømærkning Danmarks hjemmeside, www.ecolabel.dk er formålet med mærkningen følgende:

"Formålet med miljømærkning er at bidrage til en mindre miljøbelastende produktion og forbrug. Dette skal ske ved at udvikle kriterier for mere miljøvenlige varer og tjenester og ved at vejlede forbrugerne (såvel private som professionelle). Opgaven er at stimulere til en miljøtilpasset produktudvikling og udnytte markedskræfterne til at opnå miljøgevinster. Miljømærkning skal ses som et supplement til andre miljø- og forbrugerpolitiske styremidler."

DaNoCARE har udviklet et produktsortiment med rengøringsmidler der er svanemærket, og dermed lever op til de høje miljømærkningsregler. Vi anbefaler vores kunder at benytte sig af produkter der er svanemærket.